Ik wens een website, maar weet niet goed waar ik moet starten?

Er zijn inderdaad verschillende mogelijke opties. U zou een website bijvoorbeeld geheel zelf kunnen maken. In bijna elk programma is momenteel wel de optie voorzien om een pagina te bewaren in html-formaat. Met een (vaak gratis) ftp client kan u dan uw eigen site opladen.  Denk er dan wel aan dat uw file index.html dient te heten. Kijk hiervoor best ook nog even in de andere vragen van deze rubriek.

U kan ook opteren om gebruik te maken van onze Sitebuilder. Met een eenvoudige wizard creëert u op die manier zelf een website in enkele stappen. De layout kiest u zelf uit een massa templates en vult u naar believen op met foto’s en tekst. Sinds kort is het gebruik ervan trouwens geheel gratis vanaf het Sio Go abonnement. Meer uitleg over het gebruik van de Sitebuilder tool vindt u overigens ook in deze rubriek.

Wenst u liever professioneel begeleid te worden in het maken van een website, dan kan dit ook. We maken dan voor u een gehele site voor een heel aanvaardbare prijs. Neem hiervoor gerust contact met ons op en neem alvast een kijkje op sinergio.be

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.