Onderhoud en updates van je website !

We worden dagelijks geconfronteerd met pogingen tot inbraak op hosting accounts. Deze inbrekers hebben tot doel om malware op je site te installeren, spam te versturen of je site onklaar te maken. Dit is uiteraard bijzonder vervelend voor jou als site-eigenaar. Je goede werking wordt gehypothekeerd en je imago kan schade leiden.
Ook in het kader van de nieuwe en strengere Europese wetgeving, beter gekend als GDPR-regulering, worden we geacht om alle maatregelen te treffen die nodig zijn om het goed beheer te waarborgen en de privacy te bewaken.

Het regelmatig updaten van het CMS systeem (wordpress, joomla of drupal) waarop je website is gebouwd, is één van de basisvereisten om de deur dicht te houden voor hackers.
Omdat niet iedereen een IT-expert is, maar het toch belangrijk is om dit niet uit het oog te verliezen, hebben we drie eenvoudige ‘care’ programma’s uitgewerkt. Hiermee willen we tegemoet komen aan de vraag van klanten die de beveiliging en het onderhoud van hun site naar een hoger niveau willen brengen maar niet meteen zelf over de technische kennis beschikken om dit te doen. Vergelijk het gerust met het onderhoud van je wagen of centrale verwarming. Op vaste tijdstippen je installatie laten nakijken door een vakman zorgt niet alleen voor gemoedsrust, maar het vermindert ook aanzienlijk de kans dat je op een ongewenst moment met een koude douche geconfronteerd wordt.

Versie Sio_Care :
– Maandelijks update cms : we kijken elke maand na of er updates zijn van wordpress, joomla of drupal en installeren die op je site.
– Maandelijkse updates plugins of componenten : we kijken maandelijks na of er updates zijn van gebruikte plugins in je site en voeren updates uit.
– Maandelijkse updates van eventuele themes : indien je een theme gebruikt, kijken we eveneens maandelijks na of hiervan updates zijn.
– Healthy / security check : we voeren een basis check uit, waarbij we door de bestanden lopen op zoek naar vreemde scripts.
– Inbegrepen zijn dagelijkse backup functionaliteit tot maximum een week historiek.
Samengevat: we houden je site technisch up to date en checken regelmatig op de eerste ‘ziekte’symptomen.

Versie sio_care pro :
– Sio_care
En daarenboven :
– Maandelijkse opvolging google webmaster tools (of google search console) + oplossen van eventuele suggesties gegeven door google (bv 404 pagina’s)
Samengevat: we kijken niet alleen naar de technische gezondheidstoestand van je website, maar zorgen er ook voor dat Google hem graag blijft zien.

Versie sio_care premium :
– Sio_Care_pro
En bovendien extra :
– 30 minuten maandelijkse aanpassingen aan de site of kleine klusjes. Deze zijn maandelijks te gebruiken en uiteraard niet overdraagbaar.
Samengevat: je site blijft technisch gezond, Google houden we te vriend maar daarnaast voorzien we ook een half uur per maand om de inhoud van je website up-to-date te houden.

Lees Meer !

>> Toch enkele voorwaarden als je instapt .. ?
We willen duidelijk stipuleren dat de drie hierboven voorgestelde formules vrijblijvend zijn en u uiteraard ook zelf deze werkzaamheden kan uitvoeren. We vragen dan wel dat u dit ook effectief zal doen. Hou er wel best rekening mee dat sommige zaken voor de leek minder toegankelijk zijn of tot storingen kunnen leiden.
Onderstaande voorwaarden bekijken we ook met u voor aanvang :
– Enkel html, wordpress, joomla en drupal CMS systemen kunnen we ondersteunen en bovendien gelden de updates enkel voor versies in de laatste stream. We beoordelen dit bij aanvang.
– De hosting staat op onze platformen.
– De aanrekening gebeurt op jaar- of op kwartaalbasis.
– Elke vraag tot instap in dit care programma wordt individueel beoordeeld en geldt per website of account.

Stuur ons gerust een mail als je graag van deze mogelijkheden gebruik maakt of meer informatie wenst.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.