Nieuwe omgeving, nieuwe tools … en bovendien gratis

15 februari 2009

Nieuwe omgeving, nieuwe tools … en bovendien gratis

Met de lancering van Sio Hosting zijn we op zoek gegaan naar beschikbare tools die u en ons het leven gemakkelijker kunnen maken. Naast een nieuw controlepaneel* met een reeks nieuwe mogelijkheden, webmailtoepassingen en stats zijn we gaan kijken of specifieke tools van nut kunnen zijn. Zo hebben we RV Sitebuilder opgezet. Via een eenvoudige wizard bouwt u in een mum van tijd een nieuwe website. Een keuze uit massa’s templates, ingedeeld in verschillende praktische rubrieken, zijn voorhanden. Op die manier kan u zelfs later nog eenvoudig switchen tussen verschillende lay-outs. Wist je trouwens dat dit geheel gratis wordt aangeboden vanaf het Sio_Go abonnement.

En voor alle abonnementen zijn er eveneens gratis Fantastico scripts. Met enkele klikken zet je hiermee een blog, forum, wiki of andere leuke tools on line op je domein. Opgelet, om de lay out van fantastico tools optimaal in te passen in de structuur van uw site kunnen enkele vaardigheden vereist zijn.

Voor de facturatie zullen we vanaf 1 april 2009 trouwens ook een nieuwe strategie volgen. Facturen zullen vanaf dan vooraf en volledig automatisch worden toegestuurd en verlengingen of aankopen zullen pas ingang vinden na de betaling ervan. Dit systeem biedt ongetwijfeld een aantal troeven waarover we u binnenkort meer informatie verschaffen.

* controlepaneel : hiervoor kan u inloggen op http://cpanel.uwdomein.tld, waarbij uwdomein voor uw domein staat en tld voor de extensie (bv. http://cpanel.siohosting.be).

 • Berichten

  13

  mrt

  2020

  Spoofing mails Cpanel

  We ontvingen van een klant de waarschuwing dat hij mails ontving van cPanel op zijn […]

  06

  mrt

  2020

  BVBA wordt BV – Opgepast voor cybersquatters

  Recent werd de vennootschapswetgeving aangepast waardoor alle BVBA’s nu BV worden. We merken dat cybersquatters […]

  18

  okt

  2018

  Opgepast voor Spoofing-mails

  De laatste week krijgen we van klanten steeds vaker melding van een circulerende scam of […]

 • Dank voor de snelle service

  Tevreden over de dienstverlening

  Bedankt voor de goede service