Nieuwe omgeving, nieuwe tools … en bovendien gratis

15 februari 2009

Nieuwe omgeving, nieuwe tools … en bovendien gratis

Met de lancering van Sio Hosting zijn we op zoek gegaan naar beschikbare tools die u en ons het leven gemakkelijker kunnen maken. Naast een nieuw controlepaneel* met een reeks nieuwe mogelijkheden, webmailtoepassingen en stats zijn we gaan kijken of specifieke tools van nut kunnen zijn. Zo hebben we RV Sitebuilder opgezet. Via een eenvoudige wizard bouwt u in een mum van tijd een nieuwe website. Een keuze uit massa’s templates, ingedeeld in verschillende praktische rubrieken, zijn voorhanden. Op die manier kan u zelfs later nog eenvoudig switchen tussen verschillende lay-outs. Wist je trouwens dat dit geheel gratis wordt aangeboden vanaf het Sio_Go abonnement.

En voor alle abonnementen zijn er eveneens gratis Fantastico scripts. Met enkele klikken zet je hiermee een blog, forum, wiki of andere leuke tools on line op je domein. Opgelet, om de lay out van fantastico tools optimaal in te passen in de structuur van uw site kunnen enkele vaardigheden vereist zijn.

Voor de facturatie zullen we vanaf 1 april 2009 trouwens ook een nieuwe strategie volgen. Facturen zullen vanaf dan vooraf en volledig automatisch worden toegestuurd en verlengingen of aankopen zullen pas ingang vinden na de betaling ervan. Dit systeem biedt ongetwijfeld een aantal troeven waarover we u binnenkort meer informatie verschaffen.

* controlepaneel : hiervoor kan u inloggen op http://cpanel.uwdomein.tld, waarbij uwdomein voor uw domein staat en tld voor de extensie (bv. http://cpanel.siohosting.be).

 • Berichten

  18

  okt

  2018

  Opgepast voor Spoofing-mails

  De laatste week krijgen we van klanten steeds vaker melding van een circulerende scam of […]

  22

  apr

  2018

  spam mails van Paul Stoffels of Bart Mulder ivm domeinnaam varianten

  U bent klant bij ons voor uw domeinnaam (of via een andere betrouwbare registrar)? Graag […]

  11

  apr

  2018

  Hoe pak ik GDPR aan?

  Wellicht wordt u -net als wij- ook overrompeld door de massa’s informatie rond GDPR of […]

 • Dank voor de snelle service

  Tevreden over de dienstverlening

  Bedankt voor de goede service