nieuwe waarschuwing voor valse facturen van bedomeinhost

We kregen vandaag van onze klanten al vragen rond valse facturen van onderstaande spookfirma, maar nu krijgen we ook van dns.be (officieel orgaan van .be domeinnamen) de vraag om onze klanten extra te waarschuwen rond valse facturen.  U vindt onderaan deze mail hun bericht en een voorbeeld van de valse factuur die er bij ons weten overal hetzelfde uitziet.

We vragen u uitdrukkelijk om niet in te gaan op zaken waarvoor u zelf niet koos of u voldoende vragen te stellen bij verkopers die u al dan niet via telefoon of mail benaderen met veel beloftes die erg mooi lijken.

Siohosting is erkend registrar en kan u uiteraard begeleiden bij al uw internetvragen. Contacteer ons gerust ook bij eventuele twijfel of indien u een tweede mening wenst.

 

MAIL DNS.be :

DNS Belgium ontving een aantal vragen en klachten ivm “facturen” die zeer recent werden toegestuurd door het bedrijf BE Domein Host. Wij wensen te benadrukken dat deze firma ons onbekend is en geen registrar is van DNS Belgium.

DNS Belgium raadt iedereen die een “factuur” krijgt van BE Domein Host aan om het document aandachtig te lezen. Eerst en vooral is het document geen factuur maar een aanbieding voor het afnemen van een dienst, namelijk de registratie van een .info-domeinnaam, en bent u dus niet verplicht hier op in te gaan of om een betaling te verrichten.

Verder heeft het aanbod niets te maken met uw .be-registratie. Het betreft enkel een aanbod om de .info-domeinnaam te registreren die overeenstemt met uw .be-domeinnaam.

We raden .be-domeinnaamhouders aan om in geval van twijfel steeds contact op te nemen met hun registrar. Deze kan meer uitleg geven bij aanbiedingen zoals deze van BE Domein Host en samen met u overwegen welke diensten eventueel interessant zijn.

 

Voorbeeld valse factuur :

bedomeinhost valsefactuur

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.