Laat je niet vangen door spam

Ben je nog steeds onder de indruk als je een bericht ontvangt zoals hieronder, wees er dan van bewust dat je dit best meteen in de trash box gooit. Al deze spam berichten die je geld of eeuwige liefde beloven zijn er enkel op uit om je gegevens en vertrouwen te winnen.
Een boodschap : laat je niet vangen en antwoord zeker niet op dergelijke spam nonsense.
“JAMES SANDHAM
Arden Chambers
No.2 John street
London WC1N 2ES
Email: sandham.james@hotmail.com
Groeten aan u en uw familie.

Mijn namen zijn Sir.james Sandham, ik ben een advocaat en een zakelijk adviseur.
Een van mijn buitenlandse opdrachtgever (Naam ingehouden) stierf enkele jaren geleden en geen familie lid werd hier gevestigd in Londen, noch in zijn geboorteland.

Onlangs was ik officieel op de hoogte van een bank hier in Londen dat mijn overleden cliënt heeft fondsen voor in totaal de som van (7,320,000.00 EUR) Zeven miljoen drie honderd en twintig duizend Britse Pond Sterling pond in een pension account. Dit fonds is de pensioen-en levensverzekeringen uitkeringen betaald aan mijn cliënt door een

verzekeringsmaatschappij.

Zodra ik ben verzekerd van uw vertrouwen, ik ben bereid om je te presenteren als de erfgenaam van wijlen mijn cliënt gemachtigd u op dit pensioen-en levensverzekeringen te ontvangen fonds,

er is geen familielid op de hoogte van dit fonds en ik heb niet in staat geweest om lokaliseren iedereen voor bijna tien jaar nu. Stuur mij de volgende gegevens, indien je kunt

werkt bij mij:

FULL NAMEN:

CONTACT ADRES:

MOBILE NO:

Merk op dat ik heb uw contactpersoon gevonden door de Kamer van Koophandel en mijn belangrijkste reden voor contact met u is als gevolg van uw status als een buitenlander als ik wil

het geld naar het buitenland worden gestuurd. Laat het me weten als je kan met mij werken als Dit is dringend.
Met vriendelijke groet,

Sir.james Sandham, (KSM)(Q.B)
EMAIL: (sandham.james@hotmail.com)”

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.