Laat u niet bedotten door ronselaars via telefoon

We krijgen recent een fenomeen waarbij onze klanten telefonisch worden benaderd door een firma uit Nederland met de boodschap dat hun domeinnaam met een andere extensie (bijvoorbeeld .com of .eu) zou worden aangekocht door een klant van hen. Vriendelijk als ze zijn bieden ze u aan om u een soort voorkooprecht te verlenen voor een periode van ettelijke jaren zodat anderen deze niet zouden kunnen kopen.

Dit betreft uiteraard een leugen met als doel u te doen kopen. We adviseren dan ook uitdrukkelijk om daar NIET op in te gaan. Op zich is er niets mis mee dat deze firma domeinnamen wenst te verkopen, maar het is schrijnend dat men dit doet op een dergelijke manier.

Mocht u door deze firma benaderd worden of reeds benaderd zijn, kan u ons dat gerust laten weten zodat we gepast kunnen reageren. Dit geldt ook mocht u interesse hebben om een domeinnaam in een andere extensie te registreren. Uiteraard kan u dat via onze diensten doen aan een correcte prijs en we adviseren u dan meteen correct of dit zinvol is.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.