IDN domeinnamen

Vanaf 11 juni ek zal het mogelijk zijn om in de be extensie ook domeinnamen te registreren met volgende vreemde tekens op basis van de drie landstalen.

 

ß – à – á – â – ã – ó – ô – þ – ü – ú – ð – ä – å – ï – ç – è – õ – ö – ÿ – ý – ò – æ – é – ê – ë – ì – í – ø – ù – î – û – ñ – œ.

 

Aangezien DNS.be niet werkt met een sunrise, is een pre registratie niet mogelijk, wat inhoudt dat er geen prioriteit zal worden gegeven aan eigenaars van een registered trademark. Het first come, first get principe is hierbij dus van toepassing bij opening.

 

Van onze kant bieden we wel de mogelijkheid om nu al in te schrijven voor een specifieke domeinnaam. Bij de opening op 11 juni zullen de aanvragen meteen worden ingestuurd en misschien kan u hierbij de gewenste domeinnaam met een trema of accent bekomen. Wellicht is dit ook voor u interessant!

 

Gezien het meerwerk voor deze landrush administratie wordt bovenop de registratiekost enkel het eerste jaar een bijkomende kost van 10 euro per domein gerekend. Nadien is de kost identiek aan andere .be domeinnamen. Indien we er niet in slagen de domeinnaam voor u te registreren, wordt de integrale som u terugbetaald.

 

Bij eventuele interesse kan u best een mail sturen met de gewenste domeinnamen naar info@siohosting.be. Ook hierbij hanteren we het fifo principe. Wie eerst een domeinnaam heeft aangevraagd en betaald (bewijs van storting geldt hierbij), wordt eerst bediend.

 

We bieden de mogelijkheid om in te schrijven tot en met 5 juni ek. Bij vragen kan u ons uiteraard steeds contacteren.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.