Gratis pre-registratie .vlaanderen en .brussels

Website adressen die eindigen op .vlaanderen of .brussels bestaan nog niet. Daar komt echter heel snel verandering in. Bedrijven of merken die overtuigd zijn van de meerwaarde van die populaire nieuwe extensies, moeten dan ook nu in actie schieten.

 

Een webadres met de nieuwe extensies wordt immers niet automatisch toegekend. In afwachting van een eventuele definitieve toewijzing kan u eerst uw gewenste webadres pre-registreren. Deze wordt dan op een wachtlijst geplaatst tot de officiële lancering.

 

Indien u dus kans wil maken op een domeinnaam eindigend op .vlaanderen of .brussels, neem dan snel contact met ons op. De pre-registratie doen wij volledig gratis en verbindt u tot niets.

 

We kunnen u op dit moment nog niet vertellen hoeveel de definitieve registratie van uw domeinnaam zal kosten, noch wanneer de toewijzing zal gebeuren. Maar gezien de toekenning van de domeinnaam het principe van “eerst komt, eerst maalt” hanteert, dient u beter uw aanvraag nu al bij ons in. Niets zo erg als uw concullega aan de haal zien gaan met een naam die u zelf helemaal zag zitten. Stuur ons dus vandaag nog een e-mail (info@siohosting.be) met uw gewenste domeinnaam of bel ons op 052/408113. We begeleiden u hier graag bij.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.