Betalen met paypal, kredietkaarten of sofort

We hebben nog wat extra betaalmethoden toegevoegd aan ons betalingssysteem. Momenteel kan u dan ook betalen via overschrijving, paypal, kredietkaarten of sofort (inloggen op je eigen rekening). Op die manier willen we graag tegemoet komen aan een zo klantvriendelijk mogelijke samenwerking.

Voor wie SOFORT niet kent :

SOFORT is een populaire manier om te betalen in Duitsland en is momenteel in 9 landen beschikbaar, waaronder ook België. Je kan via de SOFORT omgeving inloggen op je eigen bank. Een aparte Sofort account is niet nodig. Jouw bank zal zelf rechtstreeks de betaling verrichten. De effectieve transactie voer je dus uit via de digitale card reader van je eigen bank.

Voor wie PAYPAL niet kent :

In enkele klikken kan je een betaling uitvoeren via overschrijving, kredietkaart of het PayPal-saldo. Je hebt hier wel een paypal account voor nodig die je kan aanmaken op de site van Paypal. Paypal is behoorlijk succesvol en wereldwijd beschikbaar.

KREDIETkaart :

Visa of Mastercard en binnenkort ook AMEX zijn uiteraard ook mogelijk. Hierbij dien je enkel je kaartnummer mee te delen en de betaling wordt verricht.

Alvast bedankt voor de nuttige feedback aan onze klanten.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.