Sinergio hosting wordt Sio Hosting

01 januari 2009

Sinergio hosting wordt Sio Hosting

De afgelopen jaren hebben we getracht een vaste waarde te vormen in de sterk concurrentiële internet- en hostingwereld. En met succes ! Met een politiek die sterk op een persoonlijke aanpak en support is gebaseerd, hebben we heel wat klanten weten te bekoren.
Die aanpak willen we nu voortzetten door de hosting activiteiten van Sinergio onder te brengen in een aparte en duidelijke structuur. Op die manier trachten we een uniek concept van lage prijzen en optimale ondersteuning met elkaar te combineren via een duidelijk en transparant medium : Sio Hosting. Op onze gloednieuwe en interactieve website www.siohosting.be vindt u alvast heel wat informatie rond domeinnamen, hosting, housing, co-location, VPS en vele andere rubrieken. De ‘frequently asked questions’ pagina’s bieden geleidelijk alle nuttige informatie rond veel gestelde vragen.

Voor webdesigners, IT shops of eenieder die meerdere websites heeft, bestaat de mogelijkheid om reseller accounts te creëren waarin u een aantal domeinen kan beheren. Kijk gerust even naar de attractieve prijzen die we hiervoor hanteren.

Nieuw is verder ook het controlepaneel waar u alle technische aanpassingen voor uw domein kan instellen. U kan daar bijvoorbeeld nieuwe mailadressen creëren of een databank toevoegen. Met een aparte login op onze website kan u trouwens eerstdaags bestellingen uitvoeren, openstaande facturen bekijken of uw support tickets opvolgen.

Lijkt u dit allemaal erg complex of bezorgt deze mail u meer kopzorgen dan voorheen, aarzel dan niet om ons een mail te sturen met uw vragen. We brengen graag duidelijkheid in het hostinglandschap.

En voor alle duidelijkheid, als ik spreek over Sio Hosting, dan beslaat dit een dedicated en gemotiveerd team van medewerkers. Wellicht krijgt u in de toekomst vaker en persoonlijk met hen te maken. Uit naam van dit team en mezelf heet ik u overigens van harte welkom bij Sio Hosting. We hopen dat u zich snel thuis voelt bij ons !

 • Berichten

  03

  mei

  2017

  Nieuwe website voor Siohosting

  Onze eigen Siohosting website was toe aan een opfrissing. En daar hebben we graag werk […]

  03

  feb

  2017

  Grote kwetsbaarheid in WordPress

  WordPress, een van de vaakst gebruikte CMS systemen ter wereld wereld, heeft een nieuwe versie […]

  23

  dec

  2016

  SSL certificaten verplicht voor google chrome vanaf 2017

  Vanaf 1 januari 2017 zal google Chrome (de webbrowser die de meeste onder ons gebruiken […]

 • Dank voor de snelle service

  Tevreden over de dienstverlening

  Bedankt voor de goede service

 • Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be