Domeinnaam met .shop extensie eindelijk mogelijk

24 juni 2016

Domeinnaam met .shop extensie eindelijk mogelijk

De lang verwachte .shop tld zal eindelijk gelanceerd worden. De mogelijkheden ervan zijn enorm voor iedereen die handel drijft of wil voeren via het internet. De release van de .shop extensie zal in drie fasen gebeuren.

Fase 1 : sunrise periode van 30/6/2013 tot 26/8/2016

Fase 2 : early access periode van 1/9/2016 tot 26/9/2016

Fase 3 : general availability vanaf 26/9/2016

Sunrise :

Gedurende de sunrise kan iedereen met een geregistreerde merknaam, die aangemeld is bij het TradeMark ClearingHouse, zijn naam onder de .shop-extensie registreren. Deze krijgen dus gedurende 2 maanden voorrang om hun naam onder het .shop-domein te registreren. Indien u een geregistreerde merknaam hebt die nog niet aangemeld is bij het TradeMark ClearingHouse, geef ons dan zeker even een seintje. We helpen u graag verder bij de aanmelding. De prijs voor een sunrise-aanvraag bedraagt een kleine €1.000.

 

Early access :

Op 1 september gaat de early access fase voor deze extensie van start en deze loopt tot 26 september. Tijdens die periode kan iedereen een .shop-naam aanvragen maar tegen een beduidend hogere prijs dan tijdens de general availability. De prijzen voor aanvragen tijdens de early access zullen wel geleidelijk aan zakken. Hieronder vindt u de verschillende prijzen terug. Om te weten wanneer u welke prijs betaalt, vragen wij u vriendelijk om ons tijdig even te contacteren.

Fase 1: $27.500
Fase 2: $11.000
Fase 3: $2.750
Fase 4: $1.045
Fase 5: $550
Fase 6: $275
Fase 7: $120

Voor deze fase hebben we met onze partner een tool ontwikkeld die zal trachten de naam te registreren de seconde dat hij voor deze prijs beschikbaar is. Aangezien er waarschijnlijk meerdere personen interesse zullen hebben in dezelfde naam gaat het hier vaak om fracties van seconden. Daarom raden we u aan ons goed op tijd te contacteren. Hoe sneller u ons contacteert, hoe groter de kans dat we de naam inderdaad voor u kunnen registreren.

 

General availability :

Op 26 september 2016 start de general availability voor het .shop-domein. Vanaf dan kan iedereen die dit wenst een naam registreren onder deze extensie. De namen zullen toegekend worden op basis van het first come, first served principe.

Wij geven u nu reeds de mogelijkheid uw naam onder het .shop-domein te pre-registreren. Aangezien .shop een felbegeerd domein is, zullen namen onder deze extensie ook zeer gewild zijn. Pre-registreren is dus zeker geen overbodige luxe. Ook voor deze fase hebben we met onze partner een tool ontwikkeld die zal trachten de naam te registreren zodra dit mogelijk is. Aangezien de registry het first come, first served principe hanteert, speelt u dus beter op zeker. Wacht daarom zeker niet te lang om uw naam te pre-registreren. Indien we er niet in slagen de naam die u via ons pre-registreerde ook daadwerkelijk voor u te registreren, zal het bedrag dat u betaalde voor de pre-registratie volledig teruggestort worden.

 • Berichten

  29

  nov

  2017

  Google chrome blokkeert symantec certificaten vanaf april 2018

  Google heeft geen vertrouwen in de SSL certificaten uitgegeven door Symantec (voor 1 juni 2016). […]

  03

  mei

  2017

  Nieuwe website voor Siohosting

  Onze eigen Siohosting website was toe aan een opfrissing. En daar hebben we graag werk […]

  03

  feb

  2017

  Grote kwetsbaarheid in WordPress

  WordPress, een van de vaakst gebruikte CMS systemen ter wereld wereld, heeft een nieuwe versie […]

 • Dank voor de snelle service

  Tevreden over de dienstverlening

  Bedankt voor de goede service

 • Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be