FAQ

Hoe kan ik Linkedin en Facebook icoon toevoegen op mijn website

In de sitebuilder, zie je bij Stap 2 aan de rechterkant blokken met EMBED CODE erin. Wanneer je daarop klikt, kan je code toevoegen.

Om de code toe te voegen dien je de view wel eerst te veranderen van Design naar Bron.

De code voor de buttons kan je hier aanmaken:

http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

http://developer.linkedin.com/plugins/share-plugin-generator

 

Terug naar FAQ

Dank voor de snelle service

Tevreden over de dienstverlening

Bedankt voor de goede service

Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be