Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Ik merk in Mozilla Firefox dat bij emails die op mijn account toekomen geregeld de bijlage ontbreken.

Ik merk in Mozilla Firefox dat bij emails die op mijn account toekomen geregeld de bijlage ontbreken.

Ga naar Tools → Options → Advanced → General, klik op Config Editor, plaats mailnews.display.show_all_body_parts_menu op true. Nu kan je het menu View activeren  → Message Body As → All Message Parts om bijlagen op te halen.