Klantensysteem Home > Kennisbank > Website > Ik zou graag Meta Tags (description & keywords) toevoegen via de RVSitebuilder

Ik zou graag Meta Tags (description & keywords) toevoegen via de RVSitebuilder

Je kan de metatags en -description per pagina toevoegen bij Step6 in de sitebuilder (links op Meta Tags klikken). Deze tags worden achter de schermen weergegeven en wijzigen niets aan de opmaak van de website. Je laat de meta tags best aansluiten bij de content van de website, ttz gebruik de ingevoerde meta tags ook regelmatig in de teksten. Wanneer je een tekst aanpast, kan het dan idd zijn dat je de meta tags dient aan te passen (indien er voor zoekmachines relevante keywords zijn bijgekomen of verdwenen).