Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Hoe zet ik de gebruikersnaam goed in Outlook bij Windows Vista?

Hoe zet ik de gebruikersnaam goed in Outlook bij Windows Vista?

De Outlook in Windows Vista heeft de gewoonte als gebruikersnaam het deel voor het @-teken te gebruiken, wanneer je die zelf de server instellingen laat zoeken.

Om de gebruikersnaam goed te zetten ga je links boven in Outlook naar Bestand, dan Accountinstellingen, nogmaals Accountinstellingen en dan

dubbelklikken op het gewenste e-mailadres. In de popup die nu opent kan je de gebruikersnaam goed zetten.