Hoe zorg ik er voor dat een 'vind ik leuk' op mijn website automatisch een 'fan' op mijn facebook-pagina wordt?

Het 'duimpje'(Like button) zorgt er enkel voor dat de persoon die hierop duwt aan al zijn vrienden op zijn profiel-pagina laat zien dat hij die

website(pagina) leuk vindt.

Er is een mogelijkheid om de inhoud van je facebook-pagina te laten verschijnen op je website nl. de 'Like Box', indien de mensen op je website hier het duimpje induwen zullen ze ook automatisch je facebookpagina leuk vinden.

De mogelijkheid om inhoud die je toevoegt aan je website automatisch te laten verschijnen op de facebook pagina is jammer genoeg niet aanwezig.