Klantensysteem Home > Kennisbank > Hosting > Mijn controlepaneel of webmail geeft een Brute Force Protection waarschuwing

Mijn controlepaneel of webmail geeft een Brute Force Protection waarschuwing

Wanneer te dikwijls na elkaar getracht wordt in te loggen met foutieve gegevens, zij het op het controlepaneel, de webmail of via ftp, gaat de server ervan uit dat er een zogeheten Brute Force Attack plaatsvindt en wordt de Brute Force Protection geactiveerd. Na een kwartiertje wordt deze bescherming automatisch opgeheven. Wanneer je gedurende dit kwartier blijft trachten in te loggen wordt de duur van de protectie telkens verlengd.
Indien uw account om een of andere reden snel dient vrijgegeven te worden, kunnen wij op eenvoudig verzoek de protectie manueel opheffen.