FAQ

Hoe kan ik een "like this" button van facebook op mijn website plaatsen bij het gebruik van de sitebuilder?

De code voor deze button kan je aanmaken op de website van Facebook:

http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like/

Bij Step 3 - Style in de sitebuilder is er een tab Site Wide met vier blokken. Klik op het blok waar je de button wil toevoegen. In de popup klik je bovenaan op de tab Source. Plak de code waar in vet staat en klik op het Save icoontje. Daarna dien je bij Step 7 de site opnieuw te publiceren.

Terug naar FAQ

Dank voor de snelle service

Tevreden over de dienstverlening

Bedankt voor de goede service

Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be