FAQ

Inloggen op de webmail via cpanel is niet hetzelfde als rechtstreeks inloggen op de webmail.

Bij de aanmaak van uw hostingaccount ontving je van ons de ftp- en cpanel gegevens. Dit zijn de gegevens voor de 'root' user van uw account. In principe is dit ook een mailbox, waarmee u kan inloggen op de webmail. Echter, deze wordt vrijwel nooit gebruikt. Om in te loggen op een mailbox dien je steeds het e-mailadres adres als gebruikersnaam en bijhorend paswoord van die mailbox in te voeren.

Je controlepaneel biedt de mogelijkheid in te loggen op de webmail, maar we raden dit af omdat je dan vanzelf bent ingelogd als root user en niet op de mailbox zelf.

Je logt dus best in via de webmail url: http://webmail.domeinnaam.tld

Terug naar FAQ

Dank voor de snelle service

Tevreden over de dienstverlening

Bedankt voor de goede service

Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be