Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Wat is een catch all adres ?

Wat is een catch all adres ?

Via de optie 'set default address' zet u een catch all adres op.  Dit betekent concreet dat alle mails die toekomen op uw domein naar dat adres worden afgeleid ook al bevatten ze een niet bestaande gebruiker.

voorbeeld :

ik ben staf@mijndomein.be en stel dit adres in als default adres.  Als iemand een mail stuurt naar kvjkvgvhkj@mijndomein.be zal dat in de mailbox van staf toekomen ook al bestaat dit laatste adres niet.