spam configuratie op de server. Gebruik ik filters ?

Via 'account level filtering' kan u mails die als spam worden beschouwd een speciale behandeling geven.

Naast de vele andere filtermogelijkheden, kan u hier spam mails filteren door "spam status", "begins with" en "yes" in te geven in de drie voorziene velden.  Onderaan geeft u dan aan wat het systeem met deze spam mail dient te doen.

Als u bv "spam bar" aanduidt in het eerste veld, "contains" in het tweede en "+++++" kan u alle mails filteren met een score van 5.0.  Onderaan geeft u aan wat het systeem met deze mail dient te doen.

Via 'user level filtering' kan u hetzelfde doen maar dan per mailbox.  Opgelet, account filtering heeft voorrang.