Mijn website wordt wel gevonden door zoekmotoren, maar komt niet voor in de eerste pagina's.

Als uw website eenmaal is opgepikt door zoekmotoren als Google of Yahoo, zou je uiteraard liefst wensen dat deze op de eerste pagina's wordt getoond als een bezoeker een voor uw zaak relevant woord intypt.  Logisch, niet ?

Deze zoekmotoren gebruiken heel vernuftige technologieën die een website al dan niet beter doen scoren.  Een belangrijke parameter hierbij is zowiezo het aantal andere sites die een link naar uw site plaatsen.  Hoe meer links, hoe belangrijker de site wordt geacht en ... hoe hoger hij scoort.  De inhoud van de site, de regelmatigheid waarmee hij wordt upgedate en de technische opbouw zijn andere parameters.  Hiervoor verlenen we u graag advies of verwijzen we u door naar een bureau dat is gespecialiseerd in SEO of Search Engine Optimisation.

Naast SEO bestaat tevens SEA (of Search Engine Advertising).  Beide zijn vaak aan elkaar gelinkt.  In dit laatste betaal je aan de zoekmotoren (meestal per klik) om hoger of beter gepositioneerd te staan in de zoekmotoren.