Ik wens een website, maar weet niet goed waar ik moet starten ?

Er zijn inderdaad verschillende mogelijke opties.  U zou een website bijvoorbeeld geheel zelf kunnen maken.  In bijna elk programma is momenteel wel de optie voorzien om een pagina te bewaren in html-formaat.  Met een (vaak gratis) ftp client kan u dan uw eigen site opladen.  Denk er dan wel aan dat uw file index.html dient te heten.  Kijk hiervoor best ook nog even in de andere vragen van deze rubriek.

U kan ook opteren om gebruik te maken van onze Sitebuilder.  Met een eenvoudige wizard creëert u op die manier zelf een website in enkele stappen.  De layout kiest u zelf uit een massa templates en vult u naar believen op met foto’s en tekst.  Sinds kort is het gebruik ervan trouwens geheel gratis vanaf het Sio_go abonnement.  Meer uitleg over het gebruik van de sitebuilder tool vindt u overigens ook in deze rubriek.

Wenst u liever professioneel begeleid te worden in het maken van een website, dan kan dit ook.  We maken dan voor u een gehele site voor een heel aanvaardbare prijs.  Neem hiervoor gerust contact met ons op voor meer informatie.