Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Ontvangen lukt, maar verzenden van mails niet ?

Ontvangen lukt, maar verzenden van mails niet ?

Bij het gebruik van een lokale email client kan het zijn dat het ontvangen wel lukt, maar het verzenden niet. In dat geval kan u best proberen om de uitgaande mail server van uw internetprovider in te vullen als uitgaande mailserver of outgoing mailserver. Sommige providers blokkeren externe mailservers. (voorbeelden : Skynet - relay.skynet.be ; Telenet - uit.telenet.be ; Evonet - smtp.evonet.be)   Kijk ook even in de andere items voor meer informatie voor het instellen van uw mailclient.