Klantensysteem Home > Kennisbank > Email > Hoe zet ik mijn outlook op zodat mijn mails daarin worden ontvangen ?

Hoe zet ik mijn outlook op zodat mijn mails daarin worden ontvangen ?

Via het controlepaneel vindt u configuratiescripts die dit voor u uitvoeren.  Dit lukt echter niet altijd.  U kan dan best in het menu extra onder email accounts manueel een nieuwe toevoegen.  Het document hieronder kan u hierbij begeleiden :

Versie NL

Version FR

Een goede tip is om bij de uitgaande mail steeds deze van je eigen provider te noteren.  Sommige providers blokkeren immers andere mailservers op hun ADSL of kabelnetwerk.