FAQ

Is er een mogelijkheid om een foto van de template te veranderen in een eigen foto?

Een foto die integraal deel uitmaakt van de template kan je niet wijzigen.

Eventueel kan je bij STAP1 via de optie Exporteer en Importeer de template exporteren naar je pc, daar in de bestanden de foto wijzigen en dan de template terug importeren.

Terug naar FAQ

Dank voor de snelle service

Tevreden over de dienstverlening

Bedankt voor de goede service

Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be