U wenst transfer van een domeinnaam naar Sio Hosting ?

Indien u al een domeinnaam hebt geregistreerd bij een andere registrar en u wenst deze via Sio Hosting te verlengen, kan u een transfer aanvragen. Dit proces gaat zo goed als automatisch. U kan deze eenvoudigweg opstarten op onze website (bij bestellen) en zal daarna enkel uw goekeuring moeten geven via een mail van dns-registry.

Indien u al een klant bent, kan u de bestelling best uitvoeren via de reeds bestaande klantenaccount.  Dat vereenvoudigt de procedure.