Hoe maak ik een autoreply of autoresponder?

Een autoresponder is een programma of script dat op een mailserver zorgt voor het automatisch beantwoorden van binnenkomende e-mail met een van tevoren opgestelde tekst. De tekst kan bijvoorbeeld zijn "Ik ben op vakantie en kan uw mail nu niet beantwoorden".

Om een autoresponder aan te maken, klik je in je controlepaneel, onder de tab 'Mail' op het icoontje 'Auto Responder'.