Inloggen en paswoorden

Geraak je niet meer wijs uit de reeks van paswoorden die je hebt ontvangen.  Alle begrip daarvoor.  We zetten ze nog even op een rij :

1. uw mail user en paswoord : hiermee kan je ms outlook, thunderbird van mozilla of een andere mailclient instellen.  U kan ook uw mails lezen via webmail.  OPGELET : als we schrijven hier-staat-je-domeinnaam dan vervang je dit door je eigen domeinnaam.

Adres : hier-staat-je-naam@hier-staat-je-domeinnaam.be
Gebruikersnaam : hier-staat-je-naam+hier-staat-je-domeinnaam.be
Paswoord : dit heeft u van ons ontvangen

Inkomende emailserver: hier-staat-je-domeinnaam.be (POP3 en IMAP)
Uitgaande emailserver (voor outlook of een andere mailclient) is best deze van uw internet provider (bv relay.skynet.be, uit.telenet.be, ...)

LOGIN WEBMAIL : http://webmail.hier-staat-je-domeinnaam.be

2. uw ftp user en paswoord : hiermee kan je de site opladen via een ftp client (bv filezilla, ws_ftp, ...).

FTP server : ftp.hier-staat-je-domeinnaam.be
FTP gebruikersnaam : die ontvangt u van ons
FTP paswoord : die ontvangt u van ons

>>> Sitebestanden dienen te worden opgeladen in de map public_html. (zie ook onze veel gestelde vragen onder website)

3. uw user en paswoord voor het controlepaneel : hiermee kan je inloggen op het controlepaneel (zie menu) en alle technische zaken van je domein beheren.  Je kan hier ook fantastico scripts lanceren of via de sitebuilder een website creëren indien dit is voorzien in je hostingformule. Ook het aanmaken van bijkomende mailboxen kan via het controlepaneel.

LOGIN CONTROLEPANEEL : http://www.siohosting.be/cpanel_login of via uw eigen domeinnaam op http://cpanel.hier-staat-je-domeinnaam.be

De user en paswoord zijn normaalgezien hetzelfde als je ftp paswoord.

We adviseren je om voorzichtig om te springen met account gegevens en nooit door te geven.  Indien je deze wenst bij te houden, doe dit dan enkel op een veilige plaats.