Ik beschik over een ftp account. Waar moet ik nu mijn website opladen of publiceren ?

Indien u geen gebruik maakt van de sitebuilder en uw eigen website wenst op te laden, kan u met een ftp client inloggen op uw domein. Daar vindt u een aantal folders die u best onaangeroerd laat. Het is belangrijk dat u uw website oplaadt onder de folder public_html.

Opgelet, sommige programma's die een geautomatiseerde upload mogelijk maken, durven de andere folders te verwijderen.  dit dient u te voorkomen.  Gekende FTP clients zijn Filezilla, ws_ftp, cuteftp, ... U kan deze gratis of sommige tegen betaling downloaden.