052 28 05 01

E-mail

Vanaf € 12.50 per jaar

Bestellen

Domeinnaam

Vanaf € 12.50 per jaar

Bestellen

Webhosting

Vanaf € 30.00 per jaar

Bestellen

VPS

Vanaf €10.95 per maand

Bestellen

Sio Hosting bvba

Brusselmansstraat 9

9255 Buggenhout-Opdorp

 

Tel.nr.: 052 40 81 13

BE 0807.983.967

BIC KREDBEBB

BE89 7340 2526 6485

Rek.nr 734-0252664-85

5 goede redenen om voor Sio Hosting te kiezen

 

1. Support belofte


We staan garant voor een persoonlijke kordate service en trachten de noden van al onze klanten zo goed mogelijk in te vullen. Schrik dan ook niet als we elkaar snel met de voornaam aanspreken, dat maakt deel uit van onze cultuur.

Je krijgt van ons geen standaard nietszeggende mails, maar een persoonlijk antwoord op je vraag. Dat is onze support belofte die we maken.

 

2. Betrouwbare partners - strikte afspraken


Ons parcours van de laatste jaren in de hostingwereld heeft ons alvast geleerd te werken met betrouwbare partijen op basis van strikte afspraken (of SLA's).

 

3. Prijs-kwaliteit verhouding

 

We zijn niet duur. Onze prijs-kwaliteit verhouding behoort tot de laagste uit de markt en we trachten ons te onderscheiden door meer te bieden voor hetzelfde geld. We merken ook vaak dat "cheap hosting" formules bestaan. Ons advies : "bezint eer ge begint".

 

4. Up-to-date technologie

 

We werken met en op betrouwbare hardware en high end materiaal. We trachten ook continu mee te evolueren met nieuwe technologieƫn en investeren continu.

Het gros van de inkomsten wordt meteen opnieuw geĆÆnvesteerd. Recent werd de hele omgeving gevirtualiseerd waardoor de kans op failures bijna uitgesloten is.

 

5. Open voor kritiek

 

Wellicht is er toch een reden waarom je niet kiest voor Sio Hosting. Geen probleem en alle begrip hiervoor. Vertel ons gerust wat je minder aanspreekt in ons verhaal of manier van werken. We staan open voor kritiek en zoeken continu naar verbetering.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten als klant. Heb je nog vragen, stuur gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Hosting en domeinnaam: Sio Hosting | Webdesign en website:  Sinergio te Buggenhout