052 28 05 01

E-mail

Vanaf € 12.50 per jaar

Bestellen

Domeinnaam

Vanaf € 12.50 per jaar

Bestellen

Webhosting

Vanaf € 30.00 per jaar

Bestellen

VPS

Vanaf €10.95 per maand

Bestellen

Sio Hosting bvba

Brusselmansstraat 9

9255 Buggenhout-Opdorp

 

Tel.nr.: 052 40 81 13

BE 0807.983.967

BIC KREDBEBB

BE89 7340 2526 6485

Rek.nr 734-0252664-85

Sponsoring

 

Bent u zelf betrokken in een goed doel of project ter bevordering van de menselijke waarden, contacteer ons dan gerust. We evalueren graag of we hierbij steun kunnen verlenen.

Voorbeelden:


Support4Nepal

Nepal, een land waar claxonneren een nationale sport is en de autos zich niet aan de verkeersregels houden, waar er koeien midden op de weg lopen, waar je in de bergdorpen geen glas in de ramen vindt en waar de elektriciteit voortdurend uitvalt. Nepal is ook het dak van de wereld met de hoogste berg in zijn bezit, droomland bij uitstek voor vele trekkers uit alle hoeken van de wereld. Toch schuilt er achter de prachtige natuurlijke rijkdommen van dit land zeer veel armoede en corruptie.

Support4Nepal heeft een roeping, gebeten door de reismicrobe, niet louter de wereld ontdekken maar vooral mensen helpen. Wij vertalen dit naar het ondernemen van actie. Wij zijn geglobaliseerde wereldburgers die niet alleen financile steun willen geven maar zelf de handen uit de mouwen willen steken om bij te dragen aan een betere wereld. Support4Nepal wil in de 21ste-eeuw jongeren uit verschillende culturen dichter bij elkaar brengen om zo hun blik op de wereld te verruimen door te participeren in lokale ontwikkelings- en humanitaire projecten. Wij zijn er van overtuigd dat als iedereen iets doet voor zijn medemens, ook al is het maar iets heel klein, dit zal bijdragen aan een betere wereld. Vandaar ons motto: Be the change you want to see in the world. (Ghandi).

Dankzij Siohosting kunnen wij zonder kosten de updates over onze projecten de wereld insturen, in naam van al onze Nepalese vrienden en alle kinderen die we helpen, bedankt!

 

Kodiel VZW

Kodiel is een VZW die zich richt op de opvang van thuislozen door hen een plek te bieden waar ze graag naar toe komen. Op de boerderij te Merchtem Peizegem wordt hen een waaier van activiteiten aangeboden. Zo streven zij er bij voorbeeld naar om deelnemers opnieuw zin te geven om s morgens op te staan en in de dag actief bezig te zijn of om gewoon een vorm van ontspanning te bieden indien ze de behoefte hebben om er even tussenuit te zijn. Sio hosting sponsort graag de werking van Kodiel door het aanbieden van gratis hosting.

 Hosting en domeinnaam: Sio Hosting | Webdesign en website:  Sinergio te Buggenhout